Corporate

Iedere ondernemer wil zijn producten of diensten op de best mogelijke manier onder de aandacht brengen. Of het nu om adreskaartjes, folders, flyers, advertenties of bedrijfswagens gaat, elke vorm van communicatie draagt bij tot de uitstraling van uw bedrijf. HZN wil u dan ook graag van dienst zijn bij de visuele en promotionele ondersteuning van uw activiteiten.

Enkele bedrijfslogo's die door HZN zijn ontworpen

Logo

De visuele vormgeving van het logo bepaalt de identiteit van uw bedrijf. Een sterk merkbeeld is het unieke uithangbord dat uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

De huisstijl voor Beautiful Britain, ontworpen door HZN

Huisstijl

Van naamkaartje tot catalogus of website, elke vorm van interne en externe communicatie draagt bij tot een herkenbare identiteit en eigenheid van uw bedrijf.

Stijlvol webdesign door HZN

Webdesign

Uw website is de digitale etalage van uw bedrijf.
HZN ontwerpt stijlvolle en responsieve websites die zich automatisch aan elke schermgrootte aanpassen. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij altijd centraal.

Enkele voorbeelden van e-mailings, ontworpen en verstuurd door HZN

e-Mailing

Hou uw klanten op de hoogte van de nieuwste producten of promotionele acties met een digitale nieuwsbrief. De mogelijkheid om klanten persoonlijk aan te spreken maakt van uw e-mailing een zeer aantrekkelijk en efficiënt marketinginstrument.

HZN-logo